Annonce
Konfirmander har hjertet med.Foto: Betina Skjønnemand
Ugeavisen Tønder

Konfirmander har hjertet med

Ugeavisen var på besøg i 7.b på Tønder Overbygningsskole og fik en snak med et par af de kommende konfirmander.

Annonce
  • Konfirmander har hjertet med.Foto: Betina Skjønnemand
  • Ronja Olivia Thomsen, 29. april Højer kirke: Jeg glæder mig rigtig meget. Særligt glæder jeg mig til festen, fordi jeg har noget familie på Færøerne, som jeg ikke ser så tit. De kommer til festen. Den glæder jeg mig også til, for vi skal have brunch. Jeg har styr på både min kjole og mine sko, så nu mangler jeg kun håret. Jeg kan godt lide at gå til konfirmationsforberedelse. Det er sjovt at se mine kammerater fra min tidligere klasse i Højer. Det er lidt hyggeligt, at vi igen skal være sammen. Jeg har tænkt lidt over det med Gud. Jeg tror ikke på alle ting i Biblen, og jeg tror ogås mere på Big Bang. Men jeg tror, at Gud er der uanset. Jeg skal også konfirmeres, fordi det er en tradition, så det er nok noget, man gør ude at tænke over det.
  • Mette Brorson Beck, 10. maj, Tønder Kristkirke: Jeg glæder mig rigtig meget til at blive konfirmeret. Jeg gør det nok mest fordi ,at det har alle i min familie også gjort - og så skal alle mine veninder også konfirmeres. Det er også vigtigt med festen, og det at man skal være sammen med sin familie og fejre det. Jeg har styr på kjolen, men mangler lige skoene. Jeg har ikke tænkt så meget over det med Gud, men jeg synes, der er mange gode ting at diskuttere til konfirmandundervisningen.
  • Josefine Thiemer Brinkvang, 13. maj, Hostrup Kirke: Det er fedt at skulle konfirmeres. Jeg gør det nok, fordi det mest er noget, man sakal, men det er også for at være sammen med de andre. Det er hyggeligt at lave noget sammen med de kammerater, jeg gik sammen med på Jejsing skole før. Jeg har været ude og købe kjolen sammen med min mor. Den del med Gud, har jeg ikke lige tænkt så meget over.
  • Sofie Bitten Fabrucius, 10. maj, Tønder Kristkirke: Jeg glæder mig meget tilat fejre det med familien. Der er nogle af dem, jeg ikke ser så tit. Jeg har fundet både jakke og kjole, så jeg mangler lige skoene. I starten treode jeg ikke så meget på Gud, men nu er jeg begyndt at tro lidt mere. Jeg ved jo godt, at verden ikke er skabt af Gud, men jeg tror, der er noget. Jeg synes, det er ret spændende med konfirmandundervisningen.
  • Mette Brorson Beck, Ronja Olivia Thomsen, Josefine Thiemer Brinkvang og Sofie Bitten Fabricius er blandt de mange unge, der skal konfirmeres i den kommende tid.Foto: Betina Skjønnemand
Ugeavisen Tønder

Påskeharen er ikke politibetjent: Lad naboerne passe dit hus i påskeferien – eller pas på deres

Annonce
Ugeavisen Tønder

Veteraner og kometer til Tønder

Annonce
Ugeavisen Tønder

Antal ansøgere vokser: Ny uddannelse har vind i sejlene

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Efter 47 år er det slut: Sidste halbal i Toftlund Hallerne

Ugeavisen Tønder

Et Tønder-vartegn får en overhaling

Ugeavisen Tønder

Vær med på en kigger og få en bid af en brødtort: Det har vi fået for knap 22 mio. kroner

Ugeavisen Tønder

Prisuddeling for campingpladser: Sådan gik det de lokale finalister

Ugeavisen Tønder

Lokalt samlingspunkt får nyt navn

Ugeavisen Tønder

Nu venter messe med hele 90 stande lige om hjørnet: Formand håber på over 3000 besøgende - og du kan måske forlade stedet med en præmie

Annonce